Voisinko olla sinun äänesi arvoinen? Kuka minä olen?

Hei,

Voisinko olla sinun äänesi arvoinen?

Olen toiminut sotella reilu 20 vuotta. Koulutukseltani olen terveystieteiden maisteri (terveyshallintotiede) ja erikoissairaanhoitaja. Olen työskennellyt erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon organisaatioissa.

Viimeiset 11 vuotta olen toiminut esihenkilö ja johtotehtävissä. Nykyisin työskentelen sote -hankkeessa, jossa rakennamme kansalaisille maakunnallista digitaalista palveluverkostoa, ja toimin TAMK:lla tuntiopettajana.

Kokemukseni tuo kokonaisvaltaista ymmärrystä siitä, miten hyvinvointialueen palvelutuotannosta tulee tehdä sujuvaa, niin kansalaisen kuin ammattilaisten näkökulmista arvioiden. 

Lupaan ajaa Pirkanmaalle hyvinvointialuetta, jossa kansalainen saa palveluita oikea-aikaisesti. Lupaan tehdä päätöksiä, jotka tukevat palveluiden saatavuutta ja tasalaatuisuutta sekä edistävät kansalaisten terveyttä ja hyvinvointia, myös ennaltaehkäisten ja ennakoiden. 

Käy äänestämässä.

Terveyttä ja hyvinvointia elämääsi!

Kirjoittanut Birgitta Niskanen

Hei, Voisinko olla sinun äänesi arvoinen? Olen toiminut sotella reilu 20 vuotta. Koulutukseltani olen terveystieteiden maisteri (terveyshallintotiede) ja erikoissairaanhoitaja. Olen työskennellyt erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon organisaatioissa. Viimeiset 11 vuotta olen toiminut esihenkilö ja johtotehtävissä. Nykyisin työskentelen sote -hankkeessa, jossa rakennamme kansalaisille maakunnallista digitaalista palveluverkostoa, ja toimin TAMK:lla tuntiopettajana. Kokemukseni tuo kokonaisvaltaista ymmärrystä siitä, miten hyvinvointialueen palvelutuotannosta tulee tehdä sujuvaa, niin kansalaisen kuin ammattilaisten näkökulmista arvioiden. Lupaan ajaa Pirkanmaalle hyvinvointialuetta, jossa kansalainen saa palveluita oikea-aikaisesti. Lupaan tehdä päätöksiä, jotka tukevat palveluiden saatavuutta ja tasalaatuisuutta sekä edistävät kansalaisten terveyttä ja hyvinvointia, myös ennaltaehkäisten ja ennakoiden. Käy äänestämässä. Terveyttä ja hyvinvointia elämääsi!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.